Ziggo En UPC Voegen WifiSpots Vanaf 13 April Samen

Ziggo en UPC starten 13 april met hun hotspotfusie. De bedrijven trekken een week uit om het goed te laten werken en in die periode kan het zijn dat bestaande WifiSpots niet goed functioneren. Daarna kunnen klanten van 2 miljoen hotspots gebruikmaken.

Ziggo en UPC hebben aan klanten bekendgemaakt dat per 13 april de naamswijziging naar Ziggo van kracht wordt en van 13 tot en met 17 april worden de hotspot-netwerken van het bedrijf samengevoegd. Dat laatste zorgt ervoor dat klanten over en weer van de WifiSpots gebruik kunnen gaan maken. In totaal gaat het dan om 2 miljoen toegangspunten.

“In die periode voeren we ook onderhoudswerkzaamheden uit. Sommige WifiSpots werken dan even iets minder goed”, aldus Ziggo en UPC. Klanten kunnen zich al opnieuw aanmelden op de hotspots in de week van het onderhoud. De hotspots gebruiken modems van klanten om internet aan te bieden.

De naamsverandering van UPC naar Ziggo zorgt er onder andere voor dat klanten voortaan in moeten loggen op Mijn Ziggo op ziggo.nl in plaats van Mijn UPC. Ook op de factuur komt Ziggo te staan en die van april kan iets eerder of later verschijnen dan klanten gewend zijn, meldt het bedrijf. De abonnementen blijven verder onveranderd.

Geef een reactie