Vodafone voegt eredivisiezender FOX toe aan Vodafone Thuis Basispakket

Vodafone voegt eredivisiezender FOX toe aan Vodafone Thuis Basispakket

vodafoneVodafone neemt FOX Sports 1 Eredivisie HD op in het basispakket van Vodafone Thuis. Daarnaast kondigt het meer wijzigingen aan in de samenstelling van het tv-aanbod plus enkele tariefwijzigingen.

Vanaf 1 augustus 2016 krijgen alle Vodafone Thuis-klanten met een tv-abonnement FOX Sports 1 Eredivisie HD in het basispakket. Het kanaal is daarmee ook beschikbaar op TV Anywhere en Begin Gemist. Vodafone heeft hiermee de primeur in Nederland. Ook History Channel wordt toegevoegd aan het tv-basispakket.

De overige vijf FOX Sports-kanalen met Eredivisievoetbal en internationale sporten komen in een nieuw Compleet-pakket dat in prijs is verlaagd. Het nieuwe FOX Sports Compleet-pakket gaat 12,50 euro per maand kosten. Dat pakket biedt naast alle Eredivisiewedstrijden onder andere buitenlands voetbal, tennis (ATP en Wimbledon) en diverse Amerikaanse sportcompetities zoals de NFL, UFC, MLB en NHL. Klanten met Fox Sports Compleet kunnen gratis gebruikmaken van FOX Sports Go, waarmee ze de content op een smartphone, tablet of laptop kunnen bekijken. Voorheen betaalden Vodafone Thuis-klanten 25 euro voor het volledige sportpakket, of afzonderlijk 17,50 euro voor Eredivisievoetbal of 10 euro voor het internationale sportpakket.

Tariefwijzigingen

De prijzen van de tv-abonnementen gaan per 1 september met 1,50 euro omhoog, voor bestaande klanten die nog het oude tarief voor hun tv-basispakket betaalden, gaat de prijs met 2,50 euro omhoog. Vodafone rechtvaardigt de prijswijzigingen met bovenstaande aanpassingen en met het recent geïntroduceerde Vodafone Begin Gemist op 26 zenders, de toevoeging van Disney Channel in het basispakket en de introductie van TV Anywhere.

Het Vodafone Thuis tv-basispakket inclusief FOX Sports 1 Eredivisie HD kost vanaf 1 september voor alle klanten 15 euro per maand.

Vodafone wijzigt de beltarieven van Vodafone Thuis: zowel het starttarief als bellen per minuut bedragen per 1 september 11 cent. Op dit moment betaalt de Vodafone Thuis-abonnee een starttarief van 10 cent en een minuuttarief van 9 cent. De beltarieven naar een aantal internationale bestemmingen zijn verlaagd.

Vodafone informeert klanten persoonlijk over de voor hen relevante wijzigingen.

 

Geef een reactie