NLE (Nederlandse Energie Maatschappij) gaat Alles-in-1 leveren

NLExDe Nederlandse Energiemaatschappij ( NLE ) gaat als eerste energieleveranciers ook de alles-in-één markt voor telefonie, televisie en internet betreden. De Nederlandse Energiemaatschappij gaat binnen enkele weken een ‘concurrerende propositie’ introduceren.

Volgens de Nederlandse Energiemaatschappij (NLE) hebben zich al 15.000 Nederlanders ingeschreven voor haar toekomstige aanbod op het gebied van televisie, (vast) internet en (vaste) telefonie. Als eerste energiebedrijf gaat de NLE binnenkort de vaste telecommarkt betreden.

NLE | NLEx Alles-in-1

Begin april gaf NLE aan dat het na de zomer internet- en televisiediensten gaat aanbieden op de Nederlandse markt. Met het aanbieden van alles-in-1 wilt men de bestaande telecombedrijven uitdagen op het gebied van prijs, snelheid en service. Uit de mailing blijkt dat de Nederlandse Energiemaatschappij voor haar telecomdiensten de naam NLEx gaat gebruiken.

KPN Netwerk

Voor de nieuwe dienst wordt gebruik gemaakt van het netwerk van KPN, dit zou resulteren in goedkopere telecomdiensten dan wat de grote aanbieders van alles-in-1 op dit moment al doen. Het bedrijf opent één loket en een app voor alle diensten: energie én telecom.

Verdienmodel

Het verdienmodel zit in de toekomst niet meer alleen in het leveren van gas en elektriciteit, hierom wordt gezocht naar nieuwe uitdagingen voor het aanbieden van andere diensten. NLE wil in vijf jaar tijd 10 procent van de zogenaamde alles-in-1 markt veroveren, zo’n 5 miljoen huishoudens. In de energiebranche is het gelukt om in tien jaar tijd 7 procent van de markt te bemachtigen, bijna 800.000 aansluitingen.

Mobiele Diensten

In de toekomst zou de toevoeging van mobiele diensten ook denkbaar kunnen zijn.

Geef een reactie