KPN verhoogt tarieven Alles-in-1 en wijzigt tv-pakketten

KPN gaat de tarieven van Alles-in-1 Standaard verhogen van 59 euro naar 60 euro per maand. Daarnaast gaan de kosten per minuut bellen omhoog, al wordt het starttarief iets verlaagd. KPN meldt ook dat het HD Extra-pakket komt te vervallen.

Een overzicht met de tarief- en zenderwijzigingen is op de site van KPN gezet. Vanaf juli gaan de veranderingen in en moeten afnemers van het Alles-in-1 Standaard-pakket 60 euro per maand gaan betalen. De kosten per minuut voor telefoontjes gaan omhoog van 9,18 cent naar 10 cent, waarbij het starttarief marginaal wordt verlaagd van 10,17 cent naar 10 cent.

Ook de tv-pakketten van KPN worden aangepast. Enkele zenders uit het basispakket zoals BBC Entertainment worden verwijderd. Een aantal andere zenders komen er juist bij: het gaat vooral om hd-zenders die afkomstig zijn uit het HD Extra-pakket, waar voorheen 7,50 euro per maand moest worden betaald. Dat pakket vervalt met ingang van 1 juni. Overigens gaan niet alle zenders uit het pakket naar Basis: sommigen komen terecht in het Plus-pakket waarvoor extra moet worden betaald.

Tenslotte gaat KPN de kosten voor het erotiekpakket verhogen van 11 euro naar 12,50 euro per maand. Een papieren factuur gaat voortaan 2,50 euro per maand kosten. Deze wijzigingen gaan in juli in.

Geef een reactie