Gratis tablet of korting voor (nieuwe) Ziggo Klanten

ZiggoProvider Ziggo is sinds 12 September begonnen met een actie voor nieuwe en bestaande klanten. Wel raden wij mensen aan om goed op te letten, in sommige gevallen lijkt de gratis tablet interessant. Hieronder laten wij middels een berekening zien wanneer u beter kunt kiezen voor een korting i.p.v. de gratis tablet.

Nieuwe klanten

Krijgen nu tijdelijk de keuze of ze een nieuwe tablet of 3 maanden korting willen bij het aangaan van een contract.

Bestaande klanten

Kunnen bij het verlengen van hun contract 25% of 50% korting krijgen op de tablet. De korting die bestaande klanten krijgen, zijn:
– Verlengen voor bestaande klant en upgrade naar een hoger pakket (50%)
– Verlengen voor bestaande klant (25%)
– Verlengen voor bestaande klant in combinatie met mobiel (50%)

Mogelijk kunnen bestaande klanten via afdeling opzeggingen (retention) via telefoonnummer 1200 vanaf hun Ziggo telefoon, een korting krijgen wanneer deze besluiten te verlengen en geen gratis tablet wensen.

Wanneer ontvang ik de tablet?

Binnen enkele weken na bestelling, krijg je van MediaMarkt een e-mail met hierin een unieke actiecode waarmee je de Huawei MediaPad T1 7” (inch) WIFI tablet kunt bestellen. Tegen een meerprijs kan eventueel een Huawei MediaPad T1 10” (inch) tablet worden besteld. Bestellen kan eenvoudig via de MediaMarkt webwinkel.

De winkelwaarde van de tablets bedragen:
Huawei MediaPad T1 7” € 99,00
Huawei MediaPad T1 10” € 199,00

Blindstaren op gratis tablet

Sommige mensen staren zich blind op gratis producten/items bij het aangaan van een overeenkomst, daarom willen wij een aantal eenvoudige rekensommen u niet onthouden. Deze zijn van toepassing op nieuwe klanten en dus nieuwe overeenkomsten (niet voor bestaande klanten!);

Ziggo Connect & Play Start

– € 45,95 – € 34,95 (korting per maand, voor 3 maanden) € 11,00 besparing p/m * 3 maanden € 33,00

Ziggo Connect & Play Complete

– € 59,95 – € 34,95 (korting per maand, voor 3 maanden) € 25,00 besparing p/m * 3 maanden € 75,00

Ziggo Connect & Play Max

– € 77,95 – € 34,95 (korting per maand, voor 3 maanden) € 43,00 besparing p/m * 3 maanden € 129,00

Ons advies is om in geval van de Ziggo Connect & Play Max, te kiezen voor de korting en de besparing na 3 maanden te gebruiken voor de aanschaf van een tablet. In dit geval zou u tenslotte ruim € 30,00 besparen. In de overige 2 gevallen Start en Complete, heeft u een besparing op de tablet van € 66,00 of € 24,00. Toch een mooie actie in dit geval!

Wees er snel bij de actie is zeer waarschijnlijk van zeer korte duur, het is daarnaast onbekend in hoeverre de MediaMarkt de tablets in voorraad heeft, dus het lange wachten zou kunnen resulteren in langer wachten eer de tablet wordt bezorgd.

Geef een reactie