Caiway verhoogt tarieven en snelheden van Alles-in-1 Glas-pakketten

Internetprovider Caiway wijzigt vanaf 1 juli de tarieven van zijn Alles-in-1 Glas-pakketten. Daar staan in de meeste gevallen wel snelheidsverhogingen tegenover. Daarnaast neemt Caiway de tv-abonnementen onder handen.


Caiway meldt dat de internetsnelheden van bijna alle Alles-in-1 Glas-pakketten worden verhoogd. De verhogingen bedragen, afhankelijk van het pakket, 25Mbit/s tot 100Mbit/s. In sommige gevallen komt daar Plus TV voortaan bij. Daarvoor moeten maandelijks enkele euro’s meer worden betaald.


De snelheidsverhogingen gelden niet voor het Alles-in-1 Glas Basis. Daar blijft de 75 Mbit/s gehandhaafd, hoewel het tarief daarentegen wel iets daalt. Ook gelden de vernieuwde snelheden door onbekende oorzaak niet voor abonnees in Krimpen aan den IJssel en Loenen aan de Vecht. Ze moeten daar wel meer gaan betalen.


Caiway zegt de prijzen te verhogen om in de toekomst klanten dezelfde kwaliteit te kunnen bieden als het nu doet. De provider heeft alle belangrijke wijzigingen op een aparte pagina op een rij gezet. Daarop is ook te lezen dat de tarieven voor tv-pakketten iets omhoog gaan, met enkele tientallen centen tot euro’s. Ook wijzigt een aantal zenders van plek.

Geef een reactie