Ziggo komt met nieuwe mobiele abonnementen

Ziggo heeft na de fusie met UPC zijn mobiele abonnementen aangepast. In totaal zijn vier pakketten beschikbaar, waarbij het duurste pakket van 30 euro per maand 3GB biedt, evenals onbeperkt bellen en sms’en. Er is echter nog geen toegang tot 4g.

Het goedkoopste abonnement dat Ziggo aanbiedt, luistert naar de naam Voldoende en kost 9 euro per maand. Daarvoor krijgt de klant een bundel van 200MB internet, 75 belminuten en 75 sms’jes. Wie maandelijks 15 euro per maand betaalt, kan in de Ruim-bundel maandelijks 1GB aan data verstoken. Verder biedt deze abonnementsvorm 300 belminuten en 300 sms-berichten.

Het duurste abonnement, Enorm geheten, biedt 3GB, en onbeperkt bellen en sms’en. Daarnaast is er nog het Ziggo Familie-abonnement. Voor 45 euro per maand kunnen tot vijf gebruikers maximaal 4GB in totaal verstoken, evenals onbeperkt bellen en sms’en. Standaard worden er twee simkaarten meegeleverd.

Ziggo gebruikt als virtuele provider het Vodafone-netwerk, maar Ziggo-klanten kunnen vooralsnog geen gebruikmaken van het 4g-netwerk van Vodafone. Een woordvoerder van Ziggo laat aan Tweakers weten dat er nog wordt overlegd over een eventuele introductie van 4g bij de nieuwe abonnementen.

Volgens de kabelaar betaalt de klant per seconde of per kB en zijn de pakketten maandelijks op te zeggen of aan te passen. Ook kan in Nederland gebruik worden gemaakt van meer dan 2 miljoen wifispots. Bestaande mobiele Ziggo-abonnementen blijven ongemoeid.

Geef een reactie