Vodafone Mobiel heeft landelijke netwerk storing.

VodafoneVodafone heeft te kampen met een grote landelijke storing op het 4g-netwerk. Daardoor kunnen gebruikers moeilijk of soms helemaal niet internetten op hun smartphone. Vodafone laat weten hard te werken aan een oplossing.

Op allestoringen.nl stromen de meldingen binnen. Vooral mensen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht lijken problemen te hebben met hun mobiele internetverbinding, maar ook uit Almere, Eindhoven, Groningen, Emmen, Dordrecht, en Haarlem worden er meldingen gemaakt.

Sommige Vodafone-klanten melden op Twitter dat zij helemaal geen verbinding krijgen. Het is niet duidelijk of daar geen 3g-bereik is, of dat de storing een groter deel van het netwerk treft. Vodafone zegt het probleem te onderzoeken en een update te plaatsen als er meer bekend is.

Het bedrijf laat klanten via diverse socialmedia en haar eigen forum account weten dat klanten het beste 3G kunnen gebruiken, echter lijkt dit voor veel klanten niet de juiste oplossing te zijn en lijkt het erop dat het probleem niet alleen 4G betreft.

 

Update; De storing lijkt te zijn verholpen. Vodafone spreekt vooralsnog van een storing met 4G ondanksĀ de klachten dat klanten ook storingen op 2G en 3G lijken te hebben.

Update; Diverse klanten melden nog steeds problemen. Het is raadzaam om uw telefoon even uit te schakelen en vervolgens weer opnieuw in te schakelen. Het lijkt erop dat dit lang niet altijd werkt, daarom is ons advies dit regelmatig even opnieuw uit te voeren.

Geef een reactie