Tele2 Zet Binnen Drie Maanden Klanten Met 4g-Telefoon Over Naar 4g-Netwerk

Mobiele provider Tele2 gaat binnen drie maanden alle klanten met een 4g-telefoon overzetten op het nieuwe 4g-netwerk. Tegelijk neemt de provider een nieuw administratiesysteem in gebruik, waarin 4g-klanten belanden.

Tele2Tele2 ruimt de komende 12 tot 14 weken in om alle klanten met een 4g-telefoon over te zetten, zegt woordvoerder Jan-Willem te Gussinklo tegen Tweakers. “Eerst gaan we klanten die een 4g-telefoon hebben en in het dekkingsgebied wonen overzetten. Komende maand gaat het al om 40.000 klanten.” Of klanten een 4g-telefoon hebben, signaleert de provider door te kijken met welk toestel klanten verbinding maken met het netwerk en welk toestel klanten hebben genomen bij het abonnement.

Samen met het 4g-netwerk neemt de van oorsprong Zweedse provider ook zijn nieuwe systeem voor administratie in gebruik. Daarom gaan klanten over naar het 4g-netwerk als ze net hun factuur hebben gehad. Tele2 heeft naar eigen zeggen in het grootste deel van de Randstad dekking, in elk geval buitenshuis.

Geef een reactie