T-Mobile biedt kortingen tijdens “Unlimited Madness”

T-Mobile geeft onder de naam “Unlimited Madness” korting aan nieuwe abonnees voor een contract met mobiel internet. Onbeperkt bellen/sms met 1 GB per maand kost tijdelijk € 17,50 bij een normale prijs van € 19,00 per maand. De bundels met 5 GB of 10 GB zijn elk met € 2,00 in prijs verlaagd, naar € 20,00 en € 25,00.

T-Mobile biedt kortingen tijdens “Unlimited Madness”

T-Mobile biedt korting tijdens "Unlimited Madness"

Telefoon met abonnement

T-Mobile geeft ook korting op bepaalde modellen smartphones op een aantal telefoon met abonnement combinaties. Ze bedragen de maandelijkse kosten van de Samsung Galaxy S8+ in combinatie met T-Mobile Go 5GB NL/EU nu met korting € 49,00 per maand voor de duur van 24 maanden waar dit tot de aanbieding € 53,00 betrof. De Huawei P10 samen met een 5GB NL/EU inclusief Giftbox kost nu maandelijks € 37,50 voor de duur van 24 maanden waarbij de zelfde combinatie maar zonder giftbox € 39,00 betrof.

Niet voor het eerst

De afgelopen jaren behoort T-Mobile tot de top als het gaat om aanbiedingen. Bood T-Mobile tot voor kort aanbiedingen onder de naam “Mobile Madness”, sinds de komst van de Go-propositie waarbij Onbeperkt bellen voorop staat, is de benaming gauw aangepast in “Unlimited Madness”.

T-Mobile is overigens de enige in zijn soort als we T-Mobile vergelijken met KPN, Vodafone en Tele2. T-Mobile heeft namelijk naast de overige 3 providers een eigen fysiek netwerk. Waar de overige 3 providers achterblijven, lijkt T-Mobile de trend om regelmatig mooie aanbiedingen te lanceren voort te zetten.

Overige providers als bijvoorbeeld Youfone en Simpel zijn als we kijken naar virtuele providers de enige die geregeld met scherpe Sim Only aanbiedingen komen ‘als we refurbished telefoons buiten beschouwing laten’.

Geef een reactie