T-Mobile 4G voor Thuis alternatief voor vaste lijn.

t-thuisT-Mobile lanceert met “4G voor Thuis” een alternatief voor internet via de vaste lijn thuis. T-Mobile mikt op huishoudens die last hebben van traag of instabiel internet via de vaste lijn. Via een 4G-modem wordt het 4G-signaal omgezet naar een WiFi-verbinding en kunnen tot 32 apparaten tegelijkertijd aangesloten worden. 4G voor Thuis is verkrijgbaar in combinatie met drie verschillende internetbundels. 25 GB, 50 GB, en 100 GB. Klanten betalen respectievelijk 30 euro, 40 euro en 50 euro. In alle gevallen betaalt de klant 99,95 euro als eenmalige bijbetaling voor het modem. De snelheid van alle abonnementen is 120Mbit/s down en 50Mbit/s up.

Testperiode

De abonnementen volgen na een testperiode die loopt sinds december vorig jaar. T-Mobile claimt de abonnementen te hebben samengesteld mede op basis van feedback van testers. Onder meer de port forwarding zou een van de uitkomsten zijn van de feedback.

Onbeperkt Internetten

Abonnees kunnen tussen middernacht en 6 uur ’s ochtends onbeperkt internetten. Dat mag alleen bij de twee duurste abonnementen. Een opgemaakte databundel kan worden aangevuld met 5GB, 25GB of 100GB per keer voor een vast bedrag.

Voor Particulier Thuis Gebruik

4G voor Thuis is vooralsnog alleen ontwikkeld voor particulier gebruik. De dienst is vanaf het begin in samenwerking met klanten ontwikkeld. T-Mobile zegt het belangrijk te vinden om niet alleen te innoveren vanuit het bedrijf, maar samen met klanten, partners, medewerkers en marketeers. Op deze manier is T-Mobile naar eigen zeggen in staat te kunnen waarborgen dat de dienst continu voldoet aan de behoeften van de gebruiker. Zowel op het gebied van de techniek als in het aanbod.

Combinatiebundel

In de toekomst komt er onder meer een combinatiebundel van 4G Voor Thuis met een mobiel abonnement. Nu al kunnen klanten de 4G Voor Thuis-verbinding combineren met Samen om 500MB extra of 2,50 euro korting te krijgen.

 

Aanvullers T-Mobile 4G Thuis

Geef een reactie