Robin Mobile verkrijgbaar via Primera

Robin Mobile verkrijgbaar via PrimeraVirtuele Telefoon Provider, Robin Mobile en winkelketen Primera gaan samenwerken. In de 487 verkooppunten van Primera worden voortaan de sim-only abonnementen van Robin Mobile verkocht. Robin Mobile is daarmee de enige sim only-provider in het winkelaanbod van Primera.

Marktgroei

Volgens Robin Mobile wordt het aandeel van sim-only in de totale mobiele markt steeds groter. Zo zou het aandeel prepaid simkaarten zijn gedaald van 32 procent in 2011 naar 18 procent nu, de helft van het huidige marktaandeel van sim-only. Verder zouden minder mensen belangstelling hebben voor postpaid-abonnementen met telefoontoestel omdat transparanter wordt wat de werkelijke kosten zijn.

Primera verwacht met het aanbod tegemoet te komen aan een duidelijke vraag van consumenten om snel en eenvoudig een sim only abonnement aan te kunnen schaffen.

Virtuele Telefoon Provider

Robin Mobile is een Virtuele Telefoon Provider en maakt gebruik van het netwerk van KPN. Als één van de weinig telefoon providers, biedt Robin Mobile haar diensten aan in een zogenaamde Onbeperkt bellen, sms’en en internet vorm. Het enige verschil tussen de abonnementen zijn de internet snelheden die verschillen van 0,8Mbps tot 25Mbps. De abonnementen zijn trouwens maandelijks opzegbaar en aanpasbaar.

Gratis Robin Mobile SIM-Kaart

Naast dat Primera de SIM-Kaarten gaat verkopen, kunt u de SIM-Kaart tijdelijk gratis thuisgestuurd krijgen. Let op, dit geldt tot 1 Oktober 2016!

Geef een reactie