Robin Mobile biedt nu tijdelijk een Pokémon Go abonnement!

Robin Mobile - Pokémon GoHelemaal in de ban van Pokémon Go, maar bang dat je wel heel erg snel databundel door je databundel heen bent?

Telefoon provider Robin Mobile speelt in het enorm populaire pokémon Go spel en komt met Robin Go. Speciaal voor de Pokémon Go spelers heeft Robin Mobile deze bundel speciaal samengesteld en gelanceerd. Zo kun je ten alle tijden Pokémon Go spelen, zonder dat dat je bang hoeft te zijn om extra kosten voor je internet bundel te maken of de snelheid wordt verlaagd. Een geweldige actie voor de echte Pokémon Go speler, die de hele dag wil door jagen op het vangen van Pokémons. Onbeperkt MB’s, SMS en minuten, wat wil de echte Pokémon jager nog meer behalve Pikachu?

Geen zorgen om gebruik van MB’s met Robin Go

Robin Mobile heeft een exclusief aanbod voor de Pokémon spelers en deze Pokémon Go special is zeker de moeite waard voor de fanatieke Pokémon spelers. Je kunt er tegenwoordig ook niet meer omheen, want iedereen probeert overal zijn of haar Pokémons te vangen. De enorme rage gaat door het hele land en de Pokémons zijn overal te vangen. Dit is echter niet altijd op plaatsen waar wifi is. Dan moet je dus gebruik maken van je databundel en dat kost MB’s. Maar wie gebruik maakt van Robin Go hoeft zich daar geen zorgen om te maken. Door het onbeperkte aantal MB’s kun je overal waar je ook maar bent Pokémons blijven vangen.

Voor nog geen 25 euro per maand kun je onbeperkt Pokémons blijven vangen

Bij Robin Go krijg je een interessant aanbod voor nog geen 25 euro per maand. Een geweldig sim only abonnement, waarbij je ook nog eens gebruik kunt maken van onbeperkt sms’en, minuten en onbeperkt MB’s. De datasnelheid van dit abonnement is 1,1 Mbps. Je zult er echter wel snel bij moeten zijn, want dit aantrekkelijke abonnement is maar in een gelimiteerd aantal verkrijgbaar.

Pokémons vangen was nog nooit zo makkelijk dankzij Robin Go

Wie Pokémons wil blijven vangen en geen extra kosten wilt maken doet er goed aan om een Robin Go sim only abonnement te nemen. Zo kun je alle Pokémons blijven verzamelen op plaatsen waar geen wifi beschikbaar is, zonder dat je er extra voor hoeft te betalen. Pokemans vangen was nog nooit zo gemakkelijk.

Geef een reactie