Gratis bellen & sms’en bij Simpel Abonnementen

Na het grote succes van de Dubbelbundels lanceert Simpel de “Belrevolutie”.

Simpel biedt u een nieuw en baanbrekend aanbod waarbij bellen en sms’en gratis is. Dit abonnement met 1 GB internet kost slecht een tientje per maand.

De actie start op dinsdag 24 november en duurt tot 31 december 2015.

Het revolutionaire aanbod

Gratis bellen & sms’en + 1 GB internet: € 10,00

Gratis bellen & sms’en + 2 GB internet: € 15,00

Gratis bellen & sms’en + 3 GB internet: € 20,00

Administratiekosten

Let Op! De eenmalige administratiekosten van € 15,00 worden met ingang van de Belrevolutie verhoogd naar € 20,00.

Actievoorwaarden “Belrevolutie”

– De actie “Belrevolutie” geldt voor nieuwe abonnementen. Bestaande klanten kunnen ook van deze actie gebruik maken door een nieuw contract af te sluiten via www.simpel.nl/verlengen. Het vernieuwen van het contract is toegestaan 90 dagen voor de contract eindedatum.

– Het nieuwe abonnement moet afgesloten worden in de periode van 24 november 2015 tot en met 31 december 2015.

– De eerste betaling moet binnen tien (10) dagen na het afsluiten van het nieuwe abonnement via iDEAL gedaan worden. In het geval van contractverlenging is dit niet van toepassing.

– De actietarieven gelden de gehele contractperiode en daarna, tenzij de bundel(s) worden gewijzigd; dan gelden de tarieven huidige abonnementen en niet de actietarieven. De bundels mogen per factuurperiode gratis omhoog en omlaag aangepast worden.

– Het abonnement heeft een contractduur van 24 maanden.

– Voor de bundels gratis bellen en gratis sms’en gelden geen limiet. Iedereen met een normaal gebruik kan onbeperkt bellen en sms’en vanuit Nederland naar vaste en mobiele nummers in Nederland, met uitzondering van speciale betaalde servicenummers (bijv. 0900) en betaalde sms-diensten.

– Simpel behoudt zich het recht voor om de klant te beperken in het gebruik van de onbeperkte bundels en schade te verhalen wanneer er misbruik wordt gemaakt van de diensten.

– Simpel behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.

– Op deze overeenkomst zijn ook de Algemene Voorwaarden van Simpel onverkort van toepassing.

Let Op! De eenmalige administratiekosten van € 15,00 worden met ingang van de Belrevolutie verhoogd naar € 20,00.

Geef een reactie