Delta en T-Mobile starten samenwerking

deltamobileDelta start per 1 augustus een samenwerking met T-Mobile waarbij Delta-klanten korting krijgen op het mobiele aanbod van T-Mobile. Alle klanten die bij Delta één of meer van de producten elektriciteit, gas, internet, vaste telefonie of tv afnemen, krijgen een aanbod waarin ze 5 euro korting krijgen op de maandelijkse kosten van T-Mobile Stel Samen & Stel Bij abonnementen voor mobiel bellen en internet gedurende de looptijd van het contract.

Delta-klanten betalen géén eenmalige aansluitkosten bij het afsluiten van een T-Mobile abonnement waardoor overstappen gratis is. Deze voordelen gelden exclusief voor particuliere Delta-klanten bij het afsluiten van een nieuw Stel Samen & Stel Bij contract of bij het verlengen van het huidige contract.

Het aanbod komt het eerst beschikbaar voor de huidige klanten van Delta Mobiel. In mei besloot Delta de activiteiten van MVNO Delta Mobiel te staken. De MVNO had volgens het MVNO-rapport van Telecompaper al een aantal kwartalen achtereen een stabiel aantal klanten van rond de 3.000. Dezen hebben een brief ontvangen met het nieuwe aanbod. De overige klanten worden later dit najaar benaderd, zo laat Delta weten.
Het huidige aanbod van Delta verdwijnt. In de nieuwe situatie gaan klanten geen contract voor mobiel bellen en internet met Delta aan, maar met T-Mobile. Ook alle service en correspondentie voor mobiel bellen en internet verloopt via T-Mobile. Voor de overige producten die de klant bij Delta afneemt verandert er niets.

Het nieuwe aanbod voor consumenten is een eerste stap in het samenwerkingsverband. Een aanbod voor zakelijke klanten van Delta is in ontwikkeling.

Delta geeft aan dat het voor T-Mobile heeft gekozen vanwege een ambitieuze focus: ‘De actuele focus op kwaliteit en betrouwbaarheid van het netwerk is voor Delta reden om T-Mobile als partner voor mobiel bellen en mobiel internet te kiezen. Het mobiele assortiment van T-Mobile is voor Delta een goede aanvulling op de eigen digitale producten.’

Geef een reactie