Choozze beëindigt het Zero abonnement

Hallo Choozzer, 

Choozze beëindigt haar gratis Zero abonnement per 1 februari 2016. Na een succesvolle start van de mobiele revolutie heeft Choozze de mobiele telecommarkt opengebroken en wordt het tijd om het stokje over te dragen aan de huidige marktspelers. Hoewel het Zero abonnement wordt beëindigd, blijft Choozze haar Bright abonnees als vanouds bedienen.

Wat is er gebeurd?
Choozze heeft in augustus 2014 de mobiele telecommarkt in Nederland opengebroken met de abonnementen Choozze Zero en Choozze Bright. Door de introductie van de Bright roaming-component en het gratis Zero abonnement is de concurrentie onder de low-budget sim-only aanbieders sterk toegenomen. Lagere abonnementsprijzen, maandelijkse opzegtermijnen en flexibele bundels zijn het standaardrecept geworden voor mobiele providers.

Daarom is besloten per 1 februari 2016 te stoppen met het aanbieden van het gratis Zero abonnement. Choozze biedt dan alleen nog Bright aan. Klanten met een Zero abonnement mogen tot 1 maart 2016 overstappen naar Bright of kiezen voor een andere provider. Choozze gebruikers zijn niet gebonden aan een contract en kunnen dus altijd overstappen. Besluit de klant bij Choozze te blijven, dan geldt er voor de abonnementskosten een speciale aanbieding.

Wat betekent dit voor mij?
Uiterlijk 1 maart 2016 horen wij graag van jou of je wil overstappen naar het Bright abonnement of naar een andere provider. Uiteraard kan je dan je telefoonnummer meenemen. Als wij 1 maart 2016 geen bericht van je hebben ontvangen, dan wordt jouw abonnement beëindigd en kan je geen gebruik meer maken van jouw telefoonnummer.

Hoe kan ik overstappen naar een Bright abonnement?
Wil je overstappen naar een Bright abonnement, dan hebben we een speciale aanbieding: De eerste maand betaal je €0,- (korting t.w.v. €35,-). Vraag hier direct de overstap aan.

Wanneer u, uw Choozze Zero abonnement puur voor nood gebruikte of om bereikbaar te zijn. Is pre-paid wellicht een goede alternatief. Nu kunnen wij ons voorstellen dat voor velen, Whatsapp nauwelijks meer ondenkbaar is… wellicht is dan het T-Mobile Basis abonnement iets voor u dat niet via T-Mobile zelf maar één van onze partners wordt aangeboden. Op ProviderLijst tonen wij Sim-Only aanbieders, direct bovenin staat een aanbieding van T-Mobile met 90 minuten per maand, 0 SMS’jes en Onbeperkt Internet op een snelheid van 64Kbps. Deze snelheid is ruim voldoende voor Whatsapp berichten. En dit voor slechts € 4,50 per maand!

Geef een reactie