4G kosten verdwijnen bij Simpel & Nieuw refurbished toestel

4G kosten verdwijnen bij Simpel & Nieuw refurbished toestel

Simpel geeft bestaande klanten vanaf 1 juli kosteloos 4G. Ook nieuwe klanten kunnen zonder meerprijs 4G krijgen bij de sim-only-abonnementen van de provider. Simpel werkt op het netwerk van T-Mobile.

Klanten krijgen 4G met een maximale snelheid van 75Mbit/s, lang niet het maximale dat mogelijk is op het netwerk van T-Mobile dat op dit moment ligt op een theoretische snelheid van 300Mbps. De 4G optie kostte voorheen € 0,50 per maand. Nieuwe klanten krijgen met onmiddelijke ingang 4G, net als verlengers. Bestaande klanten krijgen dat vanaf 1 juli.

Daarnaast voegt de provider een tweede toestel toe aan haar aanbod. Naast een iPhone 5s kunnen klanten vanaf nu ook kiezen voor een iPhone 6. In beide gevallen gaat het om refurbished modellen afkomstig van het bedrijf Leapp. De iPhone 5s kost € 128,00, voor de iPhone 6 wil Simpel € 289,00 hebben.

De abonnementen voor twee jaar blijven verder ongewijzigd, de opties voor 1 jaar zijn € 2,50 duurder per maand. Standaard zit bij abonnementen onbeperkt sms’en en 250 belminuten. Voor € 5,00 per maand extra zijn ook de belminuten onbeperkt.

Geef een reactie