Werkzaamheden Providerlijst.NL

ProviderLijst Alle Mobiele TelefoonprovidersOp dit moment wordt er druk gewerkt aan het doorvoeren van een aantal veranderingen op ProviderLijst. Al sinds enige tijd wordt de telefoonprovider informatie geladen in een pop-in.

 

Een pop-in is een zogenaamde pop-up die wordt geladen binnen de huidige website en scherm. Omdat dit op mobiele apparaten soms best hinderlijk kan zijn, en wij het design van onze website willen behouden is besloten een eenvoudige component te maken voor de door ons gebruikte CMS (Content Management System).

 

Hierdoor wordt de eigenlijke inhoud van de website (artikelen) gewoon gebruikt, maar wordt externe informatie zoals telefoonprovider informatie geladen “binnen” het eigenlijke design en structuur.

 

Met de komst van deze wijzigingen veranderen ook meteen de links. In principe merken bezoekers hier weinig van daar wij middels 301-omleidingen alle oude pagina’s verwijzen naar de nieuwe. Zoekmachines zijn op dit moment enorm druk bezig met de reeds doorgevoerde veranderingen op te nemen in de resultaten.

 

Al met al; een hoop werk maar dankzij de veranderingen wordt alles er wel een stuk mooier en beter op.

 

 

Geef een reactie