T-Mobile NL meldt recordaantal pre-orders iPhone 7

iphoneIn navolging van T-Mobile US meldt ook de Nederlandse tak van T-Mobile succesvolle pre-sales van de iPhone 7. Het is bij de provider nu al de beste pre-sale van de afgelopen vier jaar, laat T-Mobile weten. Het aantal voorbestellingen ligt volgens T-Mobile ‘significant hoger’ dan die van de iPhone 6 (Plus) en de iPhone 6s (Plus).
“Verder zien we dat er meer interesse is in de kleuren Black en Jet Black ten opzichte van de andere kleuren. Wat ook vrij bijzonder is, is het feit Nederland voor het eerst in de geschiedenis bij de landen zit die de nieuwe iPhone als eerste mogen gaan verkopen”, verteld een woordvoerster. De eerste klanten ontvangen hun iPhone aanstaande vrijdag.

T-Mobile was in 2008 de eerste Nederlandse provider die Apple’s iPhone, de iPhone 3G, ging verkopen. De iPhone 3G was na de eerste dag al uitverkocht. Eind 2008 meldde T-Mobile Nederland 100.000 verkochte iPhones.

Onthulling iPhone 7

Apple onthulde de iPhone 7 op 7 september. Tot de features van de iPhone 7 behoren een water- en stofdichte behuizing, een feller scherm, een quadcore A10 Fusion-soc van Apple zelf en stereo speakers. Apple liet enkele dagen na de presentatie van de nieuwe iPhones weten geen cijfers meer geven over het aantal iPhones dat tijdens het openingsweekeinde wordt verkocht.

Deze week liet T-Mobile US al weten een record aantal pre-order te hebben ontvangen voor de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus.

iphone7Pre-Order nu met korting

Klanten in Nederland, die de Apple iPhone 7 in combinatie met een abonnement van T-Mobile willen kunnen deze nog tijdens de T-Mobile Mobile Madness periode met een interessante korting pre-orderen. De Mobile Madness periode is verlengd tot en met 2 Oktober.
– Tot 50% korting op je abonnement
– Alle voordelen van het Stel Samen & Stel Bij abonnement
– Geen aansluitkosten (t.w.v. € 29,95)
– Op het als beste geteste netwerk van Nederland

Geef een reactie