ProviderLijst.NL Nieuws 7 April 2015

ProviderLijst.NL is nog niet zo lang geleden gewoon voor de bezigheid gestart omdat wij zelf regelmatig geconfronteerd werden met onjuiste of zelfs ontbrekende informatie. Nu na een half jaar is ProviderLijst.NL uitgegroeid tot een internetsite die niet meer alleen aangeeft van welk netwerk een Virtuele Aanbieder gebruik maakt, maar ook wat de maximum snelheden (in theorie) zijn, of men post-paid (abonnement) of prepaid aanbiedt.

In de tussentijd wordt ook een lijst getoond met welke simkaart in welk toestel past aangeboden en sinds kort zijn hier nu ook internet (webhosting providers & internet providers) bijgekomen en een Top 5 van glasvezel aanbieders (snelste, goedkoopste en meest gekozen pakketten) bijgekomen. Sinds 6 April 2015 wordt hierbij tevens ook een nieuwe pagina aangeboden waarop zich dagaanbiedingen bevinden omtrent alles wat te maken heeft met internet, computers en telefonie (ICT).

ProviderLijst.NL blijft natuurlijk niet stilzitten want er gaan nog meer mogelijkheden bij komen. Zo gaan wij op korte termijn aan de slag met het inventariseren van alle aanwezige Virtuele Providers die wij hebben opgenomen in onze database en deze aanvullen met nog meer informatie. Zo wordt op korte termijn al aangeven welke providers gebruik maken van 2G, 3G en 4G en zullen nog enkele andere uitbreidingen gaan plaatsvinden – nog meer acties in de gaten houden waardoor u als potentiële klant nog voordeliger kunt uit kunt zijn.

Inmiddels hebben wij op de achtergrond al enkele kleine dingen onder handen genomen. Zo hebben wij alvast gezorgd voor een nieuw design (waaraan ook nu nog hard gewerkt wordt) maar is tevens gezorgd voor snellere laadtijden.

Met dagelijks een paar duizend unieke en terugkerende bezoekers. Denk ik dat ProviderLijst.NL, zekers geen overbodige website is gebleken. In ieder geval, bedankt voor jullie vertrouwen en bezoeken !

Geef een reactie