Play van KPN voortaan gelijktijdig op twee devices bruikbaar

kpn-play

KPN heeft bekend gemaakt dat haar OTT tv-dienst ‘Play van KPN‘ met onmiddellijke ingang gelijktijdig op twee devices gebruikt kan worden. Een Play van KPN account kon al op maximaal vijf devices gezet worden, maar kon tot op heden nog niet op meerdere devices tegelijkertijd gebruikt worden. KPN lanceerde Play vorig jaar november.

Play van KPN is een over the top (OTT) TV dienst die werkt op iedere Nederlandse internetverbinding. Gebruikers van KPN Play kunnen de dienst overal in Nederland gebruiken via zowel vaste- als mobiele internetverbindingen. Play van KPN biedt standaard een vrij uitgebreid zenderpakket met de 26 meest populaire TV zenders. Daarbij zit HBO ook standaard in het zenderpakket.

Sinds april van dit jaar zijn 14 van de 26 TV zenders via Play van KPN in HD kwaliteit te bekijken. Een woordvoerder van KPN heeft laten weten dat de overige 12 zenders en alle on demand content ‘binnen afzienbare tijd’ ook in HD kwaliteit beschikbaar zullen komen.

Play van KPN is in november 2015 in de markt gezet voor een prijs van 14,99 euro per maand. Het introductieaanbod, waarbij Play van KPN de eerste maand “GRATIS” en hierna voor € 11,99 euro per maand gebruikt kan worden, is momenteel nog steeds geldig.

Geef een reactie