Op 31 December 2014 is ProviderLijst.NL voorzien van een nieuw design. We hebben hierbij besloten deze zo snel mogelijk online te plaatsen welke alle nieuws en informatie een stuk overzichtelijker en vooral ook duidelijker moet maken. Wij hopen uiteraard dat u net als ons, tevreden zal zijn met het nieuwe uiterlijk.

Door de toenemende hoeveelheid pagina’s met allerhande aan informatie, links en mogelijkheden op gebied internet en telefonie is besloten een ander design in gebruik te nemen die alles nog beter overzichtelijker maakt voor u als bezoeker. Op korte termijn zal onze website zelfs worden uitgebreid met nog meer informatie en zelfs ook webhosting aanbieders.

Wat dit inhoudt, we hadden ruimte gebrek en het werd onoverzichtelijk en hieraan hebben we nu zo snel mogelijk onze handen uit de mouwen gestoken en het resultaat ziet u voor u. We proberen uiteraard onze best te doen om alles zo duidelijk, uitgebreid en goed mogelijk aan te bieden. Is iets onverhoopt toch niet duidelijk genoeg? Laat het ons weten via ons contactformulier.

Geef een reactie